Kul om Körkort Intensivkurs

Roligt om körkort intensivkurs

En hel del rörande trafikskolor som erbjuder körkortsutbildning kan vara bra trevlig att skriva om vilket görs här. Förutom detta presenteras komiska citat eller detaljer om trafikskolor som erbjuder intensivkurser där du kan ta ett körkort. Det är alltid bra att känna till en del om körkortsutbildning och veta var man kan hitta fakta och att ta körkort.

Antal B-körkort

Antal B-körkort I Sverige fanns det 2020 totalt 6.6 miljoner giltiga B-körkort. Männen stod för 3.5 miljoner och kvinnorna hade 3.1 miljoner körkort bör personbil.

Antal A-körkort

Antal A-körkort I Sverige fanns det 2020 totalt 2.2 miljoner giltliga A-körkort av någon variant för som t.ex. mopedkörkort, motorcykelkörkort eller förarbevis. Män hade för 1.3 miljoner av dessa och kvinnor stod för 0.9 miljoner A-körkort.

Första svenska körkortet

Första svenska körkortet Det första svenska körkortet utfärdades den 23:e maj år 1902. Den som först fick körkortet var fabrikören Alfred Hahn som erhöll detta hos Rådhusmagistraten i Örebro. Dock var det villkorat att "maskinen som framdrifva vagnen, eldades med bensin" ej fick användas på "torgdagar".

Världen första körkort

Världen första körkort Världens första körkort utfärdades till Karl Benz, som grundat Mercedes Benz, år 1888. Han fick därmed tillstånd att framföra sin uppfinning trots att invånare hade klagat på högt ljud och dålig lukt.

Krav på körkort i USA

Krav på körkort i USA Massachusetts och Missouri var de första delstaterna i USA som införde krav på körkort år 1903. Det tog dock ända till 1959 innan alla delstater inför körkortskrav med förartest och sist blev South Dakota.

Försäkringspremien

Försäkringspremien Din försäkringspremie kan påverkas av hur länge du har haft körkort så även om du inte behöver en bil eller körkort i unga år är det en fördel att ta körkortet tidigt i livet.

Olivia Rodrigo - drivers license

The road to a Swedish driving licence

10 vanliga fel vid uppkörningen

Intensivkurs - Körkort på 2 veckor

Så mycket kostar det att ta körkort

Intensivkurs körkort


Allt intressant om intensivkurser

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om att ta körkort på en intensivkurs men också en del kul och lustiga saker gällande uppkörningar.Meny - Körkort intensivkurs
Till förstasidan på www.körkort-intensivkurs.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter